VISAR 1-24 (28)1 2 Sista 100 per sida

Ytterdörr

Ytterdörrar från Star Center

Alla målade ytterdörrar levereras som standard vit men finns i flera noga utvalda tillvalskulörer. Målade dörrar är ytbehandlade med dubbla skikt av slitstark färg med hög ljus- och nötningsbeständighet. Stardardutförande om ej annat anges är vit NCS S 0502-Y. Tillvalskulörer kan fås mot pristillägg, liksom olika färg på in- och utsidan. Dörrarna har brytförstärkta gångjärn som kan justeras i höjd- och sidled. De är försedda med låskista för lås typ ASSA 8765 eller likvärdigt. Trycke, cylinder och lås ingår ej i leveransen, men kan fås som tillval. Dörrblad med tätningslister, karm, låskista och bakkantsäkringar ingår alltid när du köper en Star ytterdörr. Följ den utförliga monteringsanvisningen som medföljer Stardörren. Dörren bör placeras under tak och ska förvaras inomhus innan montering sker.

Med lite omvårdnad håller sig din nya, fina dörr fräsch mycket längre. Målade ytor rengör du lämplingen då och då med vanligt diskmedel - mer behövs normalt inte. Undvik rengöringsmedel som kan repa eller lösa upp ytan, såsom skurpulver, stålull, lösningsmedel osv. Samtliga dörrar går att få i teak. Teakdörrar bör oljas in minst en gång om året. De teakfanerade trädörrarna levereras med en skyddande oljebehandling. Insidan på dörrarna är alltid slät i standardutförande. Dekorlist och spårfräsning kan fås som tillval. Dörrbladet är försett med en effektiv tätningslist. Alla dörrkarmar är förborrade för karmskruv. Dörrarna levereras med slitstarka trösklar i ädelträ och slitstark aluminium.

De glasade dörrarna har tvåglaskassett med lågenergiglas (klarglas alternativt råglas av Cotswoldtyp) som standard. Som tillval finns frostat glas respektive katedralglas. Alla glas kan beställas i härdat utförande. Glaslister i samma utförande som dörren.

Samtliga dörrar finns i flera storlekar och färger