VISAR 1-24 (227)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Slirskydd


Observera att vi säljer våra kedjor i par. 

Vi har snökedjorna du söker
Vi har slirskydd till fyrhjulingar, redskapsbärare, skogsmaskiner, bussar, lastbilar, bilar, traktorer och mycket mer. Våra säljare hjälper dig snabbt och lätt att hitta den slags snökedja som passar ditt användningsområde bäst. Vi har sålt kedjor sedan starten för över sex år sedan och marknaden blir aldrig mätt på våra kedjor. Testa själv så förstår du varför!

Scandinavian chain supplier
Vår leverantör SCS (Scandinavian chain supplier) använder borlegerat borstål i alla sina slirskydd. Borlegerat stål är en förutsättning för att den ska kunna härdas utan att bli spröd. Dessutom får det goda böjnings- och svetsegenskaper. Stålet är sätthärdat, vilket betyder att det är genomhärdat och inte enbart härdat på ytan. På så sätt får man en optimal slitstyrka. I samtliga skogskedjor ingår spännkätting. SCS är ett företag som har stor kunskap och lång erfarenhet av de höga krav som ställs av dagens slirskyddsanvändare. Bonnet AB är importör och distributör för SCS i SverigeSCS utvecklar och marknadsför högpresterande snökedjor till de flesta användningsområden, kedjorna importeras från Asien. Snökedjorna passar exempelvis inom dessa områden: skog, lantbruk, snöhantering, ATV, minitraktorer, bara för att nämna några. "Genom att utveckla och förse marknaden med högkvalitativa produkter inom alla segment sätter SCS som mål att bli Skandinaviens och Europas ledande kedjeleverantör" - säger Stefan Nilsson, VD för SCS. Tack vare den höga kvaliteten tror vi på Bonnet att de faktiskt kommer att lyckas!

Best Grip
Om du inte känner dig bekväm med kedjor har vi Best grips dubb. De skruvas lätt in i dina hjul/däck med hjälp av en skruvdragare. För att vara säker till fots har vi skosatser med skruvdubb som skruvas in för hand i skornas sula. De skruvas lika lätt i som ur. Välj underkategori i menyn till vänster för att se artiklar.